Referenties

Het coachingstraject wat ik samen met Arthur heb op gepakt heeft mij met name veel zelfvertrouwen gegeven. Daarnaast heeft het mij inzichten gegeven hoe ik persoonlijk effectiever kan worden. Arthur is een rustige, evenwichtige coach die je een goed gevoel geeft maar je daarnaast ook een spiegel voorhoudt”.

“De coach heeft mij met een aantal sessies met succes geholpen om de beoogde doelen te bereiken. Zijn opdrachten / sessies gaven hierin veel stof tot nadenken over eigen gedrag / zelfreflectie op mijn manier van omgang met anderen en de reacties hierop. Na afloop van de sessies ben ik dan ook veranderd en merk ik aan mijzelf dat ik rustiger ben geworden en meer overzicht heb als voor het coachingstraject”.

“Arthur heeft mij geholpen tijdens mijn coachingstraject om meer sturing te geven aan mijn breed interessegebied om een betere keuze te maken voor mijn volgende stap. Arthur is erg betrouwbaar, vraagt door om tot de kern te komen en heeft mij (zo koppig als ik ben) meerdere malen weten te verrassen”.

“Arthur heeft een aantal account managers uit verschillende onderdelen van ons bedrijf gecoached als onderdeel van zijn afstudeer opdracht. Ik heb zeer positieve terugkoppeling gekregen van de account managers die gecoached zijn. Zijn coaching heeft eraan bijgedragen dat mensen zich veel bewuster zijn geworden van hun persoonlijke mogelijkheden. Dit heeft eraan bijgedragen dat collega’s zich meer open opstellen en de onderlinge comunnicatie is verbeterd. Het management heeft hierdoor positieve en zichtbare veranderingen ervaren in de sales teams”.

“Ik heb veel aan mijn sessies gehad en kan het aan een ieder aanraden die met moeilijkheden op zijn/haar werk kampt”.